Berita Terkini

UMRAH MURSYIDUL AM Wednesday | 26 July 2017

UMRAH MUSYIDUL AM

Bersama TUAN GURU HAJI HASHIM JASIN

PASTI MALAYSIA dengan Kerjasama Syarikat Imtiyaz Travel & Tours menawarkan Pakej Umrah Mursyidul Am. Para Jemaah akan menunaikan umrah bersama dengan Tuan Guru Hashim Jasin pada 27 November Hingga 7 Disember 2017. (12 hari | 10 malam)

.

Bersandarkan pengalaman yang lama , Pihak PASTI MALAYSIA mendapat kepercayaan orang ramai dan seramai 500 orang telah menyertai pakej ini pada tahun sebelumnya. 
.

Antara perkara yang kami titikberatkan adalah soal penginapan. Kami akan sediakan penginapan yang selesa, cepat dan dekat dengan Masjidil Haram. 
.

Jarak hotel HANYA 50 METER dengan Masjidil Haram.
.
******************
BERMINAT WHATSAPP : 0199118372 
******************
.
Ianya satu pengiktirafan yang besar bagi kami, Pihak Pasti Malaysia kerana kepercayaan yang diberikan oleh para peserta untuk melangkah lebih jauh lagi bagi menjana ekonomi PASTI Malaysia melalui program ini. 
.

Harganya RM 6,499 & sangat BERPATUTAN kerana PENERBANGAN terus ke Jeddah dan hotel yang dekat. Tuan & Cikpuan juga telah menginfaqkan harta kepada PASTI Malayisa. 
.

=================
SLOT ISTIMEWA : Kuliah Taujihad Al-Fadhil Tuan Guru Hashim Jasim ( Mursyidul AM) DI Makkah & Madinah.
================= 
.

Penerbangan terus ke Jeddah. Para jemaah tidak lagi perlu transit berhari hari di negara asing. Jimat tenaga dan jimat masa.
.

Sampai sahaja di Mekkah, para Mutawwif yang berpengalaman akan beri tunjuk ajar bermula dari sebaik sampai di lapangan terbang di Jeddah ataupun terus di Madinah sampai lah sepanjang mengerjakan ibadat di dua Tanah Suci.
.

Apa jua persoalan , mencakupi bagaimana, dimana, apakah, siapa dan semua soalan akan dijawab. Jemaah akan dibimbing dan dijaga dengan rapi.
.

--------------------
.

Bagi yang berminat dan berhasrat untuk menunaikan umrah PAKEJ UMRAH MUSYIDUL AM PASTI MALAYSIA 
.

Hubungi & Buat Tempahan Sekarang:
.

0199118372 - Che Firdaus
@ terus tekan link whatsapp ini. 
.
Tuan & Cikpuan tidak perlu save nombor kami lagi.

>> http://www.wasap.my/+60199118372-che firdaus
.

Terima Kasih atas Kesudian Bersama Pasti Malaysia